I'M OFFLINE !
Give Me Ur Words

Ada Cinta antara KITA !

Hype and Assalamualaikum semuanya ..
Hm rindunya nak menaip kat blog ni kian mmbara !!
First of all ,Alhamdulillah miss da berjaya edit blog ni ..
Mybe tak secantik blog korang pun =.="
Sebab miss nak design blog miss ni simple2 je tp luar biasa ^_^


***Stop there ***


Ok , miss sambung kisah disebalik title tu ..
Act , pada 2-4 bulan 3 yang lepas ., miss ade pergi kem .
1st kem untuk FORM 4 ni ..
Btw , miss memang pernah pegi bnyak kem sebelum ni tapi tak seindah dan
sehebat perasaan miss mase pegi kem ni ..

I feel so happy to be with them , Love to see their smile ,
Love to be with them .

Miss rase sayang sangat2 ukhuwah yang terbina antara kiteorang .
Semoga ukhuwah yang terbina antara kitaorang kerana Allah kekal . Amin

as sweet as this Ice-Cream ! Yum3

Ni adelah video ciptaan miss , kenangan kiteorang .
Sayangla gambar miss dengan kawan2 sekolah + fasi n urusetia tak banyak.
Tapi takpela asalkan ukhuwah antara kiteorang kekal
^_^ Enjoy ~


video
Btw , video ni da di cut oleh blogger . =.='



Post a Comment

4 comments:

Fully edited by Miss Lovouis 2013 Copyright