I'M OFFLINE !
Give Me Ur Words

WELCOME to my PAGE

About Miss Lovouis
Holla korunk , Assalamualaikum.
Thanx koz sudi lawat blog saya yang tak seberapa ni ea .. (n_n)

L.O.V.O.U.I.S .?
Ape tu erk ,?? Jenama pakaian ? kasut ? beg ?
Sekali dengar macam Louis Vitton pulak . Ke ni gabungan Louis Vitton tu.
Huhu , ok la actually LOVOUIS tu diambil sempena nama FB saya.
Kononnyer mase tu nak letak name Cik Love , tapi macam biasa la plak ..
So , miss tambahla belakang tu bagi sedap sikit .. =P

Nama sebenarnya yang secara zahirnya kat I.C : Nurul Syuhadah Binti Mazli.
Dilahirkan : Di Hospital Besar , Melaka tepat2 time azan Maghrib .
Mula terjebak ke alam Blogging sejak tahun : 2011 , tarikh tu tak ingatla pulak.
Sebenarnya saya bukan seorang yang suka menulis mahupun membaca .
Tapi tak tahula macam mana boleh terjebak dalam bidang penulisan di blog ni . =P

Tapi apa yang pasti saya memang suka sangat ilmu , tak kisah la ilmu apa2 pun .
Kadang2 sampai saya terpaksa search sesuatu ilmu tu sampai ke macam2 bahasa dari bahasa indon sampailah bahasa inggeris .
So , kalau korang ada apa2 ilmu baru sharela ye . TQ

Actually , tujuan saya berblogging hanyalah SATU iaitu untuk berKONGSI ilmu.
Saya nak kita semua sama2 dapat manfaat daripada ilmu yang saya kongsikan .
Seperti sabda Rasulullah S.A.W :
Sampaikanlah daripadaku walaupun sepotong ‘ayat’ dan ceritakanlah mengenai Bani Israel. Tiada sebarang kesempitan dan dosa.” (Riwayat al-Bukhari)

InshaAllah , selagi hayat masih dikandung badan diri ini akan menyampaikan segala apa yang diketahuinya .
Setakat ini sahaja yang dapat  saya kongsikan . 

Hope korang sudi2 la follow n comment my post[s] k.
Love ya ! <3


Post a Comment

6 comments:

Nisha Nina (NIS-SHAKIR) said...

assalamualaikum

AiedaHaliena said...

Nama real tu sedap jee wee ;D

Syara Nur Qistina said...

Assalammualaikum..miss Syara nak tanya macam mana kita nak letak Ads By Advertlets tu yeh..hehe sorry komen kat sini harap miss balas tq..:)

FaLya said...

jemput join ga ni.. pelbagai hadiah menanti..

http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

TiraHime said...

ur blog is cute =D i love it

Fara Nadia said...

Hi, ade lagi tak buku spm math? And maybe sejarah pun..

Fully edited by Miss Lovouis 2013 Copyright