I'M OFFLINE !
Give Me Ur Words

FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR



Assalamualaikum ,
Peace2 petang semuanya .
Sebelum miss balik asrama harini , miss nak join GA lagi.
Hopefully ade rezekila . Amin =>

The banner of this GA , pinky u . Awww ^_^



This GA had been organised by ;


Sponsored by ;
1) PURPLE BLOGBLOG- followFB- likeHADIAH- keychain untuk 5 pemenang
2) NYTE AM'S LIFEBLOG- followFANPAGE - likeHADIAH- top RM5 dan letak banner pemenang dalam blog NAL untuk 2 pemenang
3) KAK YONGBLOG- followFB FANPAGE- likeONLINE SHOP- likeHADIAH

muqaddam bergambar untuk 2 pemenang
4) KEJORA CHANTIQFB ONLINE PAGE- addFB FANPAGE- likeBLOG -followHADIAH- 2 baju cantik,, boleh tengok kat link bawah ni,,

5) BUDAK BOBOIBOYBLOG- followFANPAGE- likeHADIAH- topur RM5 untuk sorang pemenang
6) APPLE MINI COLLECTIONBLOG- followHADIAH- 10% diskaun untuk dua orang

7) CERITERA ALLINEBLOG- followFAN PAGE - like
8) WORLD OF CAAHBLOG-  followHADIAH- topup RM5 untuk seorang pemenang
9) KAKI WAYANGBLOGFANPAGE- likeHADIAH- topup RM10 untuk seorang pemenang
10) MY SWEET LIFEBLOG- followHADIAH- keychain dari langkawi
11) KEDAI PEN DRIVE UNIQUEBLOG- followFANPAGE- likeHADIAH- In Stock Pen Drive 4GB sebanyak tiga unit bernilai RM105.Domo
12) tq untuk IZZAH LIYANA TAHIR for creating my new banner and ga banner.
BLOG- followFANPAGE- likeTWITTER : follow

I had follow all the rules ;
Like the sponsor and ,,..


Follow them !

My opinion about ur blog ,

Hope ade rezeki menang . Amin ya Allah ~


Post a Comment

3 comments:

Cik Adieb said...

Good luck :D

nurmujahidah said...

wah,, comel nye entry ni,, nak belaja jugak buat entry mcam ni,, tapi,, kena print screen kan,,, tq for the effort,, terharu ni :D

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Fully edited by Miss Lovouis 2013 Copyright