I'M OFFLINE !
Give Me Ur Words

Kisahku ~.~



Assalamualaikum , holla dearest .
Harini miss balik hostel .
Pergh , rase tak bermaya je ni . =.=''

"Mom , i wish that i'm not a student anymore !"

I'm gonna miss all of you !
Btw sorry erk sebab semalam miss tak hupdate blog , bz sikitla .
Erm , sorry sangat2 ok (!)

"I'm sorry ."


Malam tadi miss mimpi macam2 .
Semua mimpi tu buat miss sedih ,
bangun2 je rase macam nak menangis .
Mungkinkah itu merupakan symptom2 miss taknak balik hostel .
Ya Allah , apelah petanda semua mimpi tu erk .
Hopefully semua mimpi tu tak menjadi kenyataan.
Nau'zubillah .

Last but not least miss mintak maaf pada semua reader(s) yang sentiasa sudi membaca blog miss andai miss terkasar bahasa atau tersilap bicara. InshaAllah berjumpa lagi didalam coretan bisu dimasa akan datang . Dadaa ~


**psst : teringin nak tengok cinta kura2 sebab Aeril Zafril ade ^__^

Post a Comment

2 comments:

Meera Ishak said...

kesian akak :) ekeke! :D

ezyra daniel said...

insyaallah..maybe tkde pe uwhh juz kamoo byk pk then mmpi bruk

Fully edited by Miss Lovouis 2013 Copyright