I'M OFFLINE !
Give Me Ur Words

NOKTAH


Holla and Assalamualaikum u olls !
Selamat sejahtera semuanya ,.
Have a NICE day ok .. :|

First of all , Alhamdulillah and trimas kepada semua yang sudi memBACA entry kali ni ..

Dengan lafaz Bismillah , miss mulakan entry pertama untuk hari ini ..

Korang semua pernah dengar tak lagu Hazama AF9 yang terbaru ?
NOKTAH tajuknya ..
Miss try cari Full song tapi miss tak jumpala pulak .
Anyone kalau jumpa bagitau ok . TQ

Bagi yang tak pernah dengar lagu ni , boleh play video kat bawah ni



Btw , what's about ?
Noktah ?
Kenapa noktah ?
Kenapa tak koma ke ?
Titik bertindih ke kan3?

Sebenarnya , kalau korang hayati betul2 lirik lagu ni , pasti korang akan tahu ,.
Miss mula2 tahu lagu ni pun lepas miss tengok citer ACT !
La , ape kebenda alah la pulak ACT tu kan ?.
ACT is stand 4 Ape Celop Toqqq !

Ape celopla pulak OST ACT ni dengan kisah wa .?
Continue reading please ..



Antara bait lirik lagu tu ialah :
Telahku lalui , telahku lukai ..

Ye , telah aku lalui dan jalani semua ini ..
Tak sanggup lagi diSAKITi dan tak mampu lagi tuk berDIRI ..
Rapuh ! aku telah rapuh dan tak terdaya untuk terus begini ..
Kau hanya mampu berJANJI tetapi kau tak pernah nak TEPATI ,.

Mungkinkah kasih itu benar biarpun janji TAK pernah diTEPATI ?.
Aku telah LELAH , sakit ..
Penat ..
Aku penat untuk terus menerus meNANTI sesuatu yang tak pernah PASTI ..

Dikau HANYA mampu mengungkapkan kata MAAF tetapi kau TAK pernah nak MEMAHAMI perasaan diri ini ..
Maaf TIADA guna andai JANJI hanya MAINAN kata ..
Omputih cakap 'HONESTY is THE best POLICY'
And for ME !



Yeah ! That's RIGHT ..
But , how about YOU ?
You've told the world that u're the BEST for me ..
But ..?
You're such a LIAR .!
You've such QUITE eyes ..
That wouldn't glistened 4 my tears ,.


My wish 4 YOU !

Fullstop !.
Noktah !
Kini TIADA apa lagi yang HARUS dibicarakan atau diungkapkan ..

Semua yang SEMPURNA hanyalah diMATA !..
Izinkan diriku lenyapkan segala ,
namunku TAK terdaya LUPAkan segalanya ..
Sebuah REALITI berNOKTAH disini !
p/s: aku hope kau akan okey lepas ni kawan .
Lelaki memang banyak buaya berTOPENGkan manusia ..!
Life must go on ..




Make Your Own Gifts Here

Post a Comment

1 comments:

Syaza Syahira said...

Homaigawd..something happen dear?

Hi! Sy nak invite tuan punya blog dan yg lain2 utk join contest dr blog QIOS. Senang je, cuma cadangkan sambungan nama blog QIOS. Cth, QIOSity. Jom! www.qiostestblog.blogspot.com

Fully edited by Miss Lovouis 2013 Copyright