I'M OFFLINE !
Give Me Ur Words

TAHNIAH , anda yang BERTUAH .




Holla and Assalamualaikum guys !!!

Alhamdulillah dan terima kasih atas sokongan dan dorongan anda semua buat miss dalam dunia blogging ni .
Ribuan dan jutaan terima kasih kepada anda semua yang sudi memfollow miss .
InshaAllah miss akan update senarai follower2 bertuah dari semasa ke semasa untuk miss promote blog beliau di blog yang usang ini .

TAHNIAH kepada SYAMIMI ALIAS kerana menjadi follower ke 1818 !
Manyak ONG maaa ini nombor .

Kepada Mimi sila tuntut hadiah anda yang berupa Banner . FREE of charge !
Sila hantar detail dibawah ini ke https://www.facebook.com/misslovouis ye Mimi :
Warna banner -
Ayat di bannner -
Tema banner - eg : cartoon , girly , sweet .. etc

Yang pastinya banner yang akan diberikan memang dalam format .*gif ok .
Hadiah ni saja2 buat kenang2an kan . Terserah pada mimi nak gunakan ke idakkk . 
Btw , tahniah sekali lagi buat Mimi .

Chaaaa ! Need to go now , buhbyeee

Post a Comment

1 comments:

Syamimi Alias said...

Thank you , hehehe :) sorry tau tak boleh inbox so mymy bagi detail dekat sini je laa ye ?

Warna banner - pink
Ayat di banner - Blog Syamimi Alias
Tema banner - sweet-sweet pun okey jugak , hehe !

thank you tau :)

Fully edited by Miss Lovouis 2013 Copyright