I'M OFFLINE !
Give Me Ur Words

SYOKNYER !

Hype and Assalamualaikum semua,
Ape kabar mlm ni .? Hopefully sehad sejahterala semuanya k.
Harini miss rase nak share la tentang aktiviti seharian ni sampai tak semapt nak 'hupdate' blog ni.

Sebelum tu diminta jasa baik korang untuk klik sini jap , untuk chill2 k..
Ni adalah sambungan entry tadi , nak taw yang mane ? Entry ni
Act , harini gerhana bulan kan3 ?? Jadi tadi lepas je tgok movie , miss terus siap2 nak gi masjid.
Nak solat gerhana bulan weyy . Nie 1st tyme dapat solat gerhana.
Bersyukur sangat3 sebab dapat peluang ni.
Miss pegi dgn family . Nak tawuk kat maner? Sinile :
Masjid selat kat melaka je
Lepas da solat tu ambil angin jap sambil menyaksikan cahaya bulan purnama'ceh mcm ayat filem P.Ramlee da' 


Ni picx family miss: *gmbr tak cantik sorry ~



Sweet couple tak my parents =D

the RIUH family of me !

Lepas tu , kitaorang pegi makan n lpak2 kat atas jambatan NI ;
Pulau Besar.
Ayah dgn adik miss memancing .
Tapi kesian sgt3 koz tak dapat ikan .
Sebab aper ? Sebab kitaorgla dok bising2 jer .
Maner ikan tak lari ?? Ikan tu takut dgr suara kitaorg ni yg 'terlebih merdu'. hihi ;)
Agak2 kitaorg buat aper erk ? Menyanyi ? ohh . TIDAK sama sekali 'kalah dato' siti kalau miss nyanyi'.
Bersyair ? Pergh lari pitching macam ni.

Tadaa~ nilah keje kitaorg ...


bajet comel je miss ni ;P


My sys

my sys too.


Photoshoot mlm buta ~ tp best jgak . korang tryla ea .

Need to stop here . Nak tidow meyh . *Penat photoshootz (n_n)
syg korang . Selamat Malam .

Post a Comment

2 comments:

Hilmi Razali said...

sweetnye couple tuh ! hahaha

Miss Lovouis said...

@Hilmi Razali Glak pulak mang sweet pun kan3 . (^_^)

Fully edited by Miss Lovouis 2013 Copyright