I'M OFFLINE !
Give Me Ur Words

Macamana nak guna TWITTER ??


Assalamualaikum semua .
Huhu , act tajuk tu bukan sebab miss nak buat tutorial tentang twitter .
Miss tahu korang lagi hebat bertwitter daripada diriku ini kan3 . =.=''

Miss da lame da buat twitter ni tapi miss tak tahula care nak guna dia.
Btw , miss da lame tak online benda alah tu .
Miss on9 time sign up benda tu mula2 . Da berabad dulu =P

Setahu miss , miss tak pernah bagitau sesiapa miss ade twitter.
Tapi yang pelik bin ajaibnya , gimana ada 3 orang follower ?
Dimanakah mereka menjumpai twitterku itu ? They must be my stalker .."perasan!" >_<

Takpela , nanti miss akan belajar ok .
Cara nak guna twitter , bagi yang mahir tu .
Teach me please . Sharing is Caring right ? ^.^

Tapikan , miss ade 1 masalah yang miss tak tahu nak minta tolong pada siapa...


Miss lupa name twitter miss + emel + apetah lagi password .
=.=''

**p/s : miss dapat tahu ade 3 follower pun melalui churp2 . =P



Post a Comment

6 comments:

the lonely girl said...

alaa . twitter lebih kurang fb jaa . :D

Miss Lovouis said...

@the lonely girl yeke ? mcm complicated sikit je . =P

noorniey Azman said...

teeheee~~buat twitter baru lah xD~
best je main twitter !

Miss Lovouis said...

@noorniey Azman Huhu , kurang rajinla dear . =P Tu la pasal , miss rase main twitter best sebab tu miss nak tahu care gunanye . >_<

Princess Syazliyana said...

haha, cm ne nx tlg nie? xD

Miss Lovouis said...

@Princess Syazliyana Huhu , tahu takpe . =.='

Fully edited by Miss Lovouis 2013 Copyright