I'M OFFLINE !
Give Me Ur Words

PEMENANG contest ML !!!



Assalamualaikum evelibadi !!
Huhu , pasti korang tak sabarkan nak tahu siapa pemenang untuk contest miss tu kan ??
Aha , now miss nak bagi tahu . Miss takut besok tak sempat .

The MOST Fabulous Blog:

  • Third :

 
RM 10.00 *cash/topup + banner blog

goes to ------> http://hafizzulkafly.blogspot.com/2012/04/contest-most-fabulous-blog-by-miss.html



  • Second :



RM 20.00 *cash/topup + banner blog
 goes to ------>  http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/04/contest-most-fabulous-blog-by-miss.html



  • First :



RM 50.00 *cash/topup + banner blog + Entry khas untuk blog korang + Sticky post blog korang selama 3 hari
is
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
 http://miraahussin.blogspot.com/2012/01/contest-most-fabulous-blog-by-miss.html

The TOP Refferal - 
RM 5.00 *cash/topup + Ape2 permintaan untuk blog e.g (background / blog).
 goes to
.
.
v
 atirahhayati.blogspot.com dengan reffering sites sebanyak 168 !


 **Tahniah kepada para pemenang . Sila hantar butir2 berikut ke : syustory@yahoo.com selewat-lewatnya 25 MEI 2012 !!

  1. Nama :
  2. No Tel : 
  3. Jenis prepaid : (maxis / celcom / digi SAHAJA )
  4. *Banner blog :  - warna , tema , gambar kalau nak sendiri .  * Kalau da ade banner sendiri boleh request SOMETHING else about blog that I know . 

Post a Comment

12 comments:

Nabila Medan said...

Alhamdulillah dpt second place! nabila dh sent :D

SUFIANA1992 said...

waw,bestnye dapat duit..tak tahu pon ade contest ni huhu

Hafiz Zulkafly said...

alhamdulillah . dapat no 3 . syukur alhamdulillah ^^

Lina Kah said...

Congrat all :)

Hanis Syazana said...

Tahniah semua :)

Atirah ★ said...

Dapat top refferal . :)

Miraa Hussin said...

yeah !! XD sukanya nk banner tu gak ? ni url banner miraa
http://2.bp.blogspot.com/-9IJi4qQxGhk/T63wrS7AesI/AAAAAAAAEWw/TT0n1E8llgw/s1600/1.png

Miraa Hussin said...

btw miraa dah bagi details kat emel and miraa guna maxis

Hafiz Zulkafly said...

dah email kan segala maklumat yang diminta ^^

Atirah ★ said...

Dah terima emel saya ?

CikAnyss' :O said...

awww . congrate to all !
cantik2 semua ^_^
all blogskin ya ?

Hafiz Zulkafly said...

@CikAnyss' :O saya punya bukan blogskins ^^

Fully edited by Miss Lovouis 2013 Copyright